”Vi har anlitat Contaplus [A-Finance] i flera rekryteringsprocesser inom ekonomi- och finansområdet och varit mycket nöjda med det sätt som uppdragen utförts på. Contaplus [A-Finance] har en värdefull nischkunskap inom sektorn och detta i kombination med ett starkt geografiskt fokus och en förmåga att snabbt förstå våra önskemål och kulturen i organisationen har resulterat i mycket kompetenta kandidater.”

Margareta Alestig
Deputy Managing Director, Sjätte AP-fonden

”För mig är det av största vikt att ha en långsiktig samarbetspartner som väl känner vår verksamhet, kultur och allmänna behov. Jag uppskattar Contaplus [A-Finance] vida kontaktnät och specifika kompetens inom ekonomiområdet vilket borgar för bra lösningar i slutändan. Rekrytering är egentligen bland det viktigaste vi gör, då dessa nya medarbetare utgör stommen i vår framtida organisation. Här gäller det att pricka rätt!”

Per Stenberg
VD, Hunter Douglas Scandinavia

”Contaplus [A-Finance] uppvisar väldigt bra leveranssäkerhet och träffsäkerhet med sin mycket goda förmåga att täcka in ekonomiområdets olika kompetenser där de snabbt och effektivt gör bra urval via sina nätverk. De har en effektiv arbetsprocess som sparar tid för oss som kund och de personer som arbetar för Contaplus [A-Finance] kombinerar högsta professionalitet med trevliga personligheter på ett vinnande sätt.”

Magnus Widén
CFO, Alektum

”Contaplus [A-Finance] har varit en utmärkt samarbetspartner i alla våra rekryteringsprocesser under flera år. Tack vare deras specialisering inom ekonomi- och finansområdet, i kombination med deras kännedom om vår verksamhet och kultur, har de alltid presenterat mycket bra kandidater med rätt profil för tjänsterna.”

Anneli Bohm
Manager Reporting Dentsply IH AB


Global Finance Director
Business Controller
Financial Planning Analyst

CFO

Business Controller
Ekonom
Redovisningschef
Chefscontroller
Löneadministratör
Shared Service Manager

CFO
Koncernredovisningschef

Koncernredovisningsekonom
Manager Group Accounting
Redovisningsansvarig
Group Controller

Koncernredovisningsekonom

Redovisningsansvarig
Jr Business Controller
Treasury Controller
Redovisningsekonom

Redovisningsansvarig
Redovisningsekonom

Redovisningsansvarig

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Jungmansgatan 12
    211 11 Malmö
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.