Palm & PartnersGruppen består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Outplacement och Search.

Palm & Partners Bemanning AB logga

Palm & Partners Bemanning AB har fokus på bemanning och rekrytering. Här finns även affärsområdet Logistik som har fokus på entreprenad, bemanning och rekrytering mot logistiksektorn.

Palm och Partners Professional logga

Palm & Partners Professional AB erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerade tjänstemän.

A-Finance, tidigare Contaplus, bedriver rekryterings- och konsultverksamhet inom ekonomi och finans. A-Finance har ett gediget och värdefullt kontaktnät och kan på kort tid hjälpa er att hitta nyckelpersoner inom dessa områden.

A-Search AB är ett av Sveriges mest erfarna Executive Search-företag och har verkat sedan 1991. A-Search arbetar med moderna metoder och stort engagemang för att leverera kvalitativa och kundanpassade rekryteringar.

Personalcentralen har tidigare ingått i Palm & PartnersGruppen. Personalcentralen driver verksamhet inom Stöd & Matchning, team- och ledarutveckling samt outplacement. Personalcentralen och Palm & PartnersGruppens bolag samverkar med Personalcentralen i ett antal case.

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Jungmansgatan 12
    211 11 Malmö
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.