A-Finance

Under hela vår historia har vi uteslutande arbetat med rekryterings- och konsulttjänster inom ekonomi och finans. A-Finance drivs av ekonomer och personalvetare, alla med mångårig professionell erfarenhet från ekonomiområdet.

A-Finance rekryterar och hyr ut personal till alla typer av befattningar inom ekonomi- och finansområdet; från redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer samt CFO. Vi arbetar även med enklare ekonomitjänster så som redovisnings-och ekonomiassistenter, sedan 2009 erbjuder vi även konsultlösningar inom dessa områden

Vi arbetar långsiktigt med våra kunder, som spänner sig från små företag till multinationella jättar och återfinns inom alla branscher.

Vår styrka kan sammanfattas i fyra punkter och utgör kärnan i vår verksamhet:

Specialiserade
Vår specialisering inom ekonomi och finans har gjort det möjligt för oss att attrahera marknadens bästa ekonomer och bygga upp ett gediget nätverk. Dessutom har vi kunskap om branschen, tillgång och efterfrågan på ekonomer samt förståelse för marknadens specifika behov och krav.

Professionella
A-Finance medarbetare är alla utbildade inom ekonomi och/eller beteendevetenskap. Vi är alla certifierade i MPA (strukturerat personlighetstest) och samarbetar med legitimerade psykologer för att testa och mäta generell analytisk förmåga. Våra kunder kan därmed känna sig trygga i att lämna över hela processen till oss.

Personliga
Vi ser oss gärna som en samarbetspartner med tonvikt på långsiktiga relationer och personlig kontakt. Hos A-Finance har du alltid en kontaktperson som är väl insatt i era behov och rekryteringsprocess. För oss är ett nära samarbete självklart för att på djupet förstå våra kunders önskemål och kunna tillgodose dessa.

Kvalitetsmedvetna
Alla företag, oavsett storlek, är lika viktiga för oss och vi är oerhört måna om att varje tillsatt tjänst ska bli så lyckad som möjligt. Våra nyckelord i en process är öppenhet, ärlighet och rak kommunikation. Genom att anlita oss kan du vara säker att få bästa tänkbara urval av lämpliga kandidater till den tjänst som skall tillsättas.

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Jungmansgatan 12
    211 11 Malmö
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.