Om A-Finance

A-Finance drivs av ekonomer och personalvetare, alla med mångårig professionell erfarenhet från ekonomiområdet.

Med över 20 års erfarenhet av specialiserad kompetensförsörjning inom ekonomi och ett unikt nätverk av tusentals ekonomer har vi en stabil grund att stå på.

Detta är grunden till att vi idag ser oss mer som en samarbetspartner än en tjänsteleverantör. När du anlitar A-Finance kan du känna dig trygg med att få ett kompetent och professionellt stöd när helst du behöver det.

Under hela vår historia har vi uteslutande arbetat med rekryterings- och konsulttjänster inom ekonomi och finans.

A-Finance rekryterar och hyr ut konsulter till alla typer av befattningar inom ekonomi- och finansområdet; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer och controllers till ekonomichefer samt CFO.

Vi arbetar långsiktigt med våra kunder, som spänner sig från små företag till multinationella jättar och återfinns inom alla branscher.

Vår styrka kan sammanfattas i fyra punkter och utgör kärnan i vår verksamhet

 • Specialiserade

  Vår specialisering inom ekonomi och finans har gjort det möjligt för oss att attrahera marknadens bästa ekonomer och bygga upp ett gediget nätverk. Dessutom har vi kunskap om branschen, tillgång och efterfrågan på ekonomer samt förståelse för marknadens specifika behov och krav.

 • Professionella

  A-Finance medarbetare är alla utbildade inom ekonomi och/eller beteendevetenskap. Vi är alla certifierade i MPA (strukturerat personlighetstest) och samarbetar med legitimerade psykologer för att testa och mäta generell analytisk förmåga. Våra kunder kan därmed känna sig trygga i att lämna över hela processen till oss.

 • Personliga

  Vi ser oss gärna som en samarbetspartner med tonvikt på långsiktiga relationer och personlig kontakt. Hos A-Finance har du alltid en kontaktperson som är väl insatt i era behov och rekryteringsprocess. För oss är ett nära samarbete självklart för att på djupet förstå våra kunders önskemål och kunna tillgodose dessa.

 • Kvalitetsmedvetna

  Alla företag, oavsett storlek, är lika viktiga för oss och vi är oerhört måna om att varje tillsatt tjänst ska bli så lyckad som möjligt. Våra nyckelord i en process är öppenhet, ärlighet och rak kommunikation. Genom att anlita oss kan du vara säker att få bästa tänkbara urval av lämpliga kandidater till den tjänst som skall tillsättas.