Om kunden
Till ett mycket spännande bolag med hela världen som sin marknad söker vi nu en redovisningsekonom till ett uppdrag på initialt 6 månader. Därefter övergår uppdraget till en anställning direkt hos vår samarbetspartner och vi söker därför dig som letar efter en långsiktig möjlighet. På kontoret, i hjärtat av Göteborg, infinner sig en internationell känsla, vilket passar dig med stort eget driv och engagemang!

Arbetsbeskrivning
I din roll som redovisningsekonom arbetar du med bland annat med självständiga bokslut, avstämningar, löpande redovisning (intäktsredovisning, avsättningar etc.), fakturering och visst analysarbete. Du bidrar aktivt och engagerat till de diskussioner och utmaningar man ställs inför som ekonomiteam, och du räds därför inte inför att komma med förslag och input utifrån din synvinkel med redovisning som grund. Eftersom verksamheten innefattar en komplex faktureringsprocess ingår också visst arbete kring att reda upp oklarheter gentemot kunder och leverantörer.

Erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet av självständigt bokslutsarbete som är hungrig på att utvecklas vidare i en roll som redovisningsekonom. För att snabbt komma in i arbetet tror vi därför att du har minst 5 års erfarenhet, utöver en examen inom ekonomi/redovisning. Har du tidigare arbetat på ett mindre, internationellt bolag är detta mycket meriterande, dock inget krav. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och du ser Excel som ett naturligt arbetsverktyg i vardagen. I övrigt har du mycket god datavana och lätt för att arbeta i nya systemmiljöer.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är driven och engagerad, med en önskan om en arbetsplats med högt i tak. Du arbetar proaktivt och räds inte inför att ta kontakt med andra delar av organisationen, kunder eller leverantörer för att komma framåt i ditt arbete. Därtill är det viktigt att du är en kommunikativ teammedlem, med förmågan att informera dina kollegor om väsentliga händelser i ditt arbete som i sin tur kan påverka övriga ekonomifunktionen. Då andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan dyka upp är det viktigt att du har ett prestigelöst förhållningssätt inför att stötta upp där det behövs.

Ansökan
Låter detta som en roll för dig? Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search. Läs gärna mer om oss eller kontakta våra specialistbolag direkt.

Startdatum
Mitten/slutet av augusti 2021

Kontakt
Lisa Östegård, lisa.ostegard@afinance.se, +46 70 839 97 25
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, +46 76 852 88 53

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.