Om kunden
Har du arbetat med ekonomi och är redo att ta nästa kliv i karriären? Lockas du av arbeta på en arbetsplats med många härliga kollegor och utvecklingsmöjligheter? Då har vi en möjlighet för dig - till vår samarbetspartner i norra Göteborg söker vi en redovisningsekonom! Initialt kommer du att börja som konsult via A-Finance för att sedan övergå till en fast anställning hos bolaget. Vi ser gärna att du kan starta relativt omgående, alternativt i augusti.

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsekonom tillhör du ett team om 4 personer och rapporterar till ekonomichefen. Dina arbetsuppgifter är breda och du ansvarar för bl. a. löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt avstämningar. Du kommer också att vara delaktig i förberedande bokslutsarbete samt vara behjälplig med övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.

Erfarenhet
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet av ekonomiarbete, gärna från ett större bolag med stort flöde av fakturor. Vidare ser vi att du har mycket goda datorkunskaper samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du är orädd och driven med en förmåga att sprida positiv energi i din omgivning. Du är nyfiken och tar dig gärna an nya arbetsuppgifter. Du trivs i en varierad roll där du har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Givetvis ser vi att du är strukturerad och noggrann i arbetet.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.


Kontakt
Lisa Östegård, lisa.ostegard@afinance.se,
Jeanette Liljeblad, jliljeblad@contaplus.se,

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.