Om kunden
Har du höga ambitioner och är du redo för nästa utmaning? Vill du vara med på resan och växa tillsammans med ett entreprenörsdrivet bolag inom e-handel? Här är din möjlighet! Vi söker en driven ekonom till ett uppdrag hos vår härliga samarbetspartner i Göteborg. Uppdraget kommer att pågå i ca. 6-9 månader och för rätt person finns möjlighet till fast anställning hos bolaget.

Anställningsgraden i uppdraget kan anpassas utifrån om du önskar att arbeta deltid eller heltid. Därför är vi även intresserade av att komma i kontakt med dig som är student, med möjlighet att jobba minst 60 %.

Arbetsbeskrivning
Som ekonom tillhör du ett team om 5 personer och rapporterar till CFO. Du kommer arbeta nära bolagets redovisningschef och ansvara för bl.a. löpande bokföring, avstämningar, hantering av fakturaflödet och momsrapportering. Du kommer att vara högst delaktig i att automatisera och effektivisera bolagets ekonomiprocesser samt vara behjälplig med övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du arbetat med någon form av ekonomi tidigare, men störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din drivkraft. Ett krav är dock att du studerar eller har studerat ekonomi på högskole- eller universitetsnivå och att du skriver och talar svenska och engelska obehindrat. Du bör ha lätt för att navigera dig i olika system och ett intresse för IT är ett stort plus.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig med stort eget driv och initiativförmåga. Du trivs i en dynamisk miljö där din nyfikenhet och ditt engagemang tar dig till nya höjder. Vi ser också att du är prestigelös och har en god kommunikationsförmåga, där du tillsammans med dina kollegor kan bidra till både individuell och bolagsmässig utveckling.

Ansökan
Vill du arbeta i en organisation där bolaget tror och satsar på sina medarbetare? Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search. Läs gärna mer om oss eller kontakta våra specialistbolag direkt.

Kontakt
Lisa Östegård, lisa.ostegard@afinance.se, +46 70 839 97 25
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, +46 76 852 88 53

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.