Om kunden
JHM är en familjär revisionsbyrå med kvalificerade medarbetare och ett omfattande nätverk inom juridik, skatter, försäkringar, finansiell rådgivning och redovisning. Våra kunder är mindre och medelstora företag inom alla branscher där vi erbjuder professionella tjänster i kombination med engagemang, hög servicegrad och tillgänglighet.

Arbetsbeskrivning
Till JHM Revision i Malmö söker vi en revisor som trivs med att arbeta i ett prestigelöst bolag. På denna arbetsplats erbjuds du ett stimulerande arbete i en omväxlande miljö. Här får du möjlighet till utveckling och fördjupad specialistkunskap, dels genom kontinuerlig utbildning och dels i de uppdrag som du arbetar inom.

Tjänsten är bred och det krävs ingående kunskaper och förståelse i arbetet som utförs inom revision alternativt bokslutsarbete. Du kommer ingå i ett team om tre medarbetare och arbeta tätt med ägaren.

I dina arbetsuppgifter ingår revision, kvalificerade årsbokslut samt rådgivning inom skatt, revision och redovisning. Tillsammans med dina kollegor utgör du ett bollplank i ekonomiska och branschspecifika frågor samt hjälper kunderna att förverkliga sina visioner.

Erfarenhet
Vi söker dig med några års erfarenhet av att arbeta med revision eller självständiga bokslut. För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha vana av att jobba mot deadlines samt kunna hantera en variation av arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska obehindrat och det är meriterande om du arbetat i Visma och/eller Fortnox.

Personliga kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är prestigelös och trygg som person med god förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du har en stark drivkraft, besitter god kommunikationsförmåga samt har ett positivt förhållningssätt. Som person är du noggrann, strukturerad och teamorienterad. 

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev. Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, +46 76 776 01 90
, ,

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.