Om kunden
Brinner du för redovisning och är redo för nästa utmaning? Lockas du av en arbetsplats med högt tempo tillsammans med härliga kollegor? Missa då inte chansen att söka tjänsten som Senior Accounting Controller till Zeppelin!

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder såväl nya som begagnade entreprenadmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer för industriellt bruk. I utbudet av entreprenadmaskiner hittar du över 100 maskintyper, allt från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. För Cat-motorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för elproduktion, industriella och marina applikationer samt järnvägsfordon. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service och finansiering tillsammans med gedigen kunskap hos våra servicemekaniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter i Sverige under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av Zeppelin-koncernen.

Arbetsbeskrivning
Zeppelin Sverige växer och behöver förstärka sin ekonomifunktion med en Senior Accounting Controller till huvudkontoret i Mölndal. Du kommer att rapportera till Finance Manager och ansvara för den kvalificerade redovisningen i bolaget, som sker enligt IFRS-standard. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

• Månads- och årsbokslut
• Utredningsarbete avseende redovisningsfrågor
• Moms och skattefrågor
• Kontakt med myndigheter och revisorer
• Årsredovisning

Erfarenhet
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Med fördel har du arbetat med IFRS. Du har en bakgrund inom controlling, redovisning eller revision och är trygg i dina kunskaper inom kvalificerat redovisningsarbete och beskattning. Det är meriterande om du har erfarenhet från SAP.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är noggrann och har en god förmåga att skapa struktur och ordning omkring dig. Du har en problemlösande approach och positiv inställning i arbetet där du är med och bidrar till en fortsatt bra arbetsmiljö med högt i tak och härlig stämning på arbetsplatsen. Du har förmågan att fatta egna beslut och räds inte för att ta nya initiativ.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag

Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se,

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.