Om kunden
Sundprojekt utvecklar och bygger attraktiva bostadshus på Öresundsregionens bästa lägen.

Vi startade vår verksamhet i Skåne 2004 och har sedan dess byggt ca 1000 bostäder. Vi arbetar så gott som uteslutande med bostadsrätten som upplåtelseform. Vi är ett personellt litet företag med idag sex anställda men arbetar i långa relationer och nätverk med externa resurser och kompetenser.
NBI-koncernen i Sjöbo är majoritetsägare till vårt bolag och har oftast även rollen som byggentreprenör. Vi arbetar tätt tillsammans och delar resurser och kompetens inom ekonomi, personal och IT.

Läs mer om företaget på Sundprojekt | Utvecklar och bygger bostäder | Malmö | Helsingborg.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en projektcontroller som kommer bli en nyckelspelare i bolaget. I denna roll ansvarar du för att följa upp ekonomin i projekt, skapar effektiva mallar och processer, utvecklar och analyserar nyckeltal samt stöttar projektledarna kring finansierings- och försäkringsfrågor. Du kommer även ansvara för att Sundprojekt uppfyller alla krav kring skatt, moms samt innehar de tillstånd som krävs för att bedriva verksamheten.

I arbetet ingår ett nära samarbete med ekonomiansvariga i koncernen där den dagliga bokföringen hanteras. Du rapporterar till VD och kommer att ha din arbetsplats primärt i Malmö.

Erfarenhet
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande, alternativt har en arbetslivserfarenhet inom bygg- eller bostadsrättsbranschen.

Personliga kvalifikationer
Du kommer att vara en betydelsefull person i ett drivet team på huvudkontoret där lagarbetet är viktigt. Vi tror därför att du är en prestigelös person som tar ansvar och egna initiativ inom ditt område men som även stöttar andra vid behov. Du är trygg, proaktiv, noggrann och kommunikativ.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767760190
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708399725

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.