Arbetsbeskrivning
Till vår samarbetspartner i Malmö rekryterar vi nu en Ekonomichef med placering på företagets huvudkontor. I rollen som Ekonomichef medverkar du i ledningsgrupp och arbetar nära VD och styrelse.

Som Ekonomichef har du ansvar för koncernens ekonomifunktion vad gäller planering, styrning och kontroll för verksamheten. Du följer upp och analyserar bolagets framtida utveckling och lönsamhet i syfte att säkerställa att de är i linje med koncernens centrala målsättningar. Du ansvarar för budget, bokslut och rapportering månads-, kvartals- och årsvis med fokus och effektivitet. Du ansvarar även för årsbokslut, skattedeklarationer och övrig extern finansiell rapportering.

I tjänsten ingår även att hantera koncernbokslut samt koncernens likviditets- och finansieringsfrågor. Tillsammans med ekonomifunktionen ansvarar du för att kommunicera koncernens interna och externa rapportering samt ha kontakt med investerare och styrelsen. I denna tjänst kommer du arbeta affärsnära, framåtriktat och strategiskt i nära samarbete med VD.

Erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet att arbeta som redovisningschef eller ekonomichef med kvalificerad redovisning och ekonomistyrning. Vi lägger stor vikt på din personlighet och söker dig som är prestigelös, självständig, handlingskraftig och noggrann. Du trivs i en snabbrörlig och dynamisk miljö med många kontaktytor.

Tidigare erfarenhet av retail och/eller distribution är meriterande.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan, i form av CV och personligt brev, snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767-76 01 90
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708-39 97 25

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.