Arbetsbeskrivning
Är du en kompetent redovisningsekonom som har erfarenhet av projektredovisning inom byggbranschen? Trivs du i en roll som är dynamisk med många kontaktytor? Vi söker nu en konsult till vår kund i Stockholm för ett heltidsuppdrag på 24 månader!

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta både högt och lågt med löpande bokföring, avstämningar, moms, skatt, bokslut samt rapportering. Tjänsten innebär även projektredovisning där det finns utrymme till effektivisering och förbättring av flöden och processer.


Erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet i rollen som redovisningsekonom. Du är van vid att arbeta i en projektledd verksamhet och trivs i en roll med många kontaktytor. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en jordnära person med en positiv och ödmjuk inställning. Du är strukturerad, noggrann och ansvarsfull samt har förmåga att se till både detaljer och helheten. Vidare är du kommunikativ, självgående och prestigelös.

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767 76 01 90
, ,

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.