Om kunden
Är du redo för nästa steg i din karriär och brinner för redovisning och analysarbete? Har du en fallenhet för system? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Till ett bolag verksamt inom entreprenad söker vi nu en accounting controller för en rekrytering. Tjänsten är på heltid med placering på bolagets kontor i Upplands Väsby.

Arbetsbeskrivning
Som accounting controller ingår du i bolagets redovisningsgrupp bestående av fem personer och rapporterar till redovisningschefen i Göteborg. Du är divisionsansvarig inom bolagets Shared Service Center där du säkerställer kvalitén i redovisningen med löpande bokföring och bokslut. Du ansvarar också för likviditetsprognoser, balansräkningar och rapportering samt är delaktig i budget- och prognosarbete.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då bolaget står inför ett systembyte till SAP ser vi gärna att du har erfarenhet av eller intresse för systemimplementering och förbättringsarbete. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är analytisk, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du trivs med att arbeta självständigt och i en varierad roll med högt tempo. Du är nyfiken på att lära dig mer och drivs av att utveckla processer och rutiner.

Ansökan
Är detta tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
, ,

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.