Om kunden
Nelly erbjuder mode till unga kvinnor genom Nelly.com och till män genom NLY MAN. Nelly är ett av de mest kända modevarumärkena på nätet bland unga människor i Norden och har räckvidd över hela Europa. Kärnan är de egna varumärkena som kompletteras med en välvald portfölj av cirka 200 externa varumärken. Nelly har skapat ett starkt engagemang i sin målgrupp genom egna varumärken och digital marknadsföring. Nelly ägs av Qliro Group som är noterade på Stockholmsbörsen. Qliro Group planerar under 2020 att dela upp koncernen med resultat att Nelly förväntas bli ett bolag noterat på egna ben under året. Läs mer om företaget på www.nelly.com och planerna framåt på www.qlirogroup.com.

Arbetsbeskrivning
Nelly står inför en spännande framtid, inte minst inom ekonomiorganisationen som förändras i och med att bolaget inom kort förväntas vara noterat på egna ben. Som en följd rekryteras nu en ny tjänst där man kommer att ha en stor möjlighet att påverka företagets framtid utifrån analys och uppföljning av verksamhetens olika delar.

I rollen som Head of Financial Planning & Reporting ansvarar du för samordning av koncernens finansiella planering, har direkt personalansvar för en person och rapporterar till CFO. Du är ansvarig för planering, kvalitetssäkring, utveckling och samordning av verksamhetens ekonomiska rapportering/beslutsstöd och drivande i upprättandet av månadsrapporter till styrelsen och kvartalsrapporter till aktiemarknaden. Du har ansvar för vissa ekonomiska analyser, uppföljningar och lönsamhetsberäkningar samt förväntas arbeta löpande med utveckling av processer avseende dessa utifrån befintligt systemstöd.

Du kliver in i en ny tjänst i en ”ny” koncern med stor möjlighet att utveckla din roll och generellt förväntas du vara proaktiv, självgående och drivande vad gäller att bidra till att koncernen som helhet når sina tillväxt- och lönsamhetsmål.


Personliga kvalifikationer
Vi söker Dig som har en högskoleexamen inom ekonomi/finans, flerårig erfarenhet inom kvalificerad controlling samt dokumenterad ledarerfarenhet. Du besitter en djup ekonomisk/finansiell förståelse, både vad det gäller rapportering och redovisning men även analytisk förståelse av sammanhangen mellan resultaträkning, balansräkning och kassaflödesanalys samt KPIer och nyckeltal.

Du är analytisk, nyfiken och har viljan att både dyka ner i detaljer och förmågan att se helheten i syfte att förstå verksamheten och vad som driver affären. Du är systemkunnig och har viljan att ständigt förbättra processer för ekonomisk analys med hjälp av existerande system. Dina kunskaper i Excel är mycket goda. Erfarenhet av Anaplan eller annat verktyg för Connected Planning är starkt meriterande och erfarenhet av NAV och Qlik meriterande. Även erfarenhet av e-handel/klädbranschen/retail är meriterande.

Som person är du initiativrik, självgående, ansvarstagande, prestigelös och en god kommunikatör.

Vi drivs av innovation, passion och samarbete och vill att alla våra medarbetare ska utvecklas och stöttas för att nå sina mål. Utvecklingsmöjligheterna är många för dig som önskar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som är belägen på Nelly Group AB:s huvudkontor i Borås.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Mattias Larrieu, mattias.larrieu@afinance.se, 0734-16 60 16
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708-39 97 25

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.