Om kunden
Tillsammans med vår samarbetspartner söker vi nu en redovisningsekonom. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i september och beräknas pågå i cirka 18 månader. Du kommer att arbeta på företagets kontor beläget i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning
I rollen som redovisningsekonom kommer du bland annat att hantera leverantörsreskontran, avstämningar, registrering av leverantörer och momsrapportering. Du kommer även att arbeta med matchning av banktransaktioner och huvudbok samt avstämningar av bankkonton och hantering av valutor. Du tillhör redovisningsteamet och du rapporterar till redovisningschefen.

Erfarenhet
Vi söker dig med eftergymnasialutbildning inom ekonomi med några års arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Du bör ha en bred bakgrund och förståelse av redovisning och det är starkt meriterande om du är van vid att hantera många olika valutor i redovisningen. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Du har en förmåga att strukturera upp och prioritera dina arbetsuppgifter och är van vid att hjälpa till där det behövs.

Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och hjälpsam. Du har en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta. Du är nyfiken och vill gärna utvecklas inom ditt område. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och van vid att hålla deadlines.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

Kontakt
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708399725
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljebad@afinance.se, 0767760190

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.