Om kunden
Input Interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Idag är vi ca 650 medarbetare på 41 orter i Norden och omsätter ca 3,3 miljarder kronor. Läs mer på www.inputinterior.se.

Arbetsbeskrivning
Till Input Interiör rekryterar vi nu en koncernredovisningsansvarig placerad på företagets huvudkontor i Västra Frölunda. Detta är en spännande och utvecklande roll för dig som vill arbeta självständigt med koncernredovisning i ett dynamiskt och expansivt tillväxtföretag. Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp dedikerade kollegor och du rapporterar till CFO.

I rollen som koncernredovisningsansvarig kommer du att vara ansvarig för att leda implementeringen av ett nytt konsolideringssystem. Du kommer att ha övergripande ansvar för all koncernredovisning inklusive konsolidering, ta fram en årsredovisning för de svenska bolagen inklusive moderbolag och koncern, ansvara för koncernens ekonomihandbok och ha en nära kontakt med dotterbolag avseende alla rapporterings- och redovisningsfrågor. Du kommer även hantera regelverksfrågor och ansvara för skattedeklarationer samt transfer price dokumentation inom koncernen.

Erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flera års praktisk erfarenhet av koncernredovisning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i och intresse för koncernredovisning. Du är en van dator- och systemanvändare med mycket goda kunskaper i Excel. Har du tidigare erfarenhet av implementering av konsolideringssystem är det starkt meriterande. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är prestigelös och trygg som person med god förmåga till samarbete. Du är självständig med starkt eget driv och ett pedagogiskt förhållningssätt. Som person är du noggrann, strukturerad och proaktiv. Du har en fallenhet för att snabbt lära dig nya system och du är analytisk i ditt tankesätt. Du brinner för redovisning och håller dig à jour med de senaste regelverken.

Låter detta som en intressant och spännande tjänst? Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev. Då vi arbetar löpande med urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Mattias Larrieu, mattias.larrieu@afinance.se, 0734166016
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708399725

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontor



Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.