Om kunden
Acrinova AB är en börsnoterad koncern med över 200 års samlad kompetens och erfarenhet av fastigheter. Vi tar ansvar för helheten, som ägare, förvaltare och utvecklare av fastigheter. Inom dessa tre affärsområden bedriver vi en stabil och långsiktig verksamhet i Skåne, Blekinge, Småland och Halland. Vårt fokus ligger på kommersiella fastigheter där vi även erbjuder omfattande förvaltning till externa kunder.
I erbjudandet ingår såväl tekniska som ekonomiska och administrativa tjänster med utgångspunkt i närförvaltning. Med kompetens, erfarenhet och bredd levererar vi värden åt våra ägare och trygghet till våra kunder. År efter år.

Arbetsbeskrivning
Till Acrinova AB rekryterar vi nu en CFO med placering på företagets huvudkontor i Malmö. I rollen som CFO medverkar du i ledningsgrupp och arbetar nära VD och styrelse.

Acrinova AB, har genomfört ett stort antal förvärv och vuxit kraftigt de senaste åren och bolaget befinner sig på en fortsatt tillväxtresa. Nu söker vi efter en CFO som drivs av förvärv, integration och att ha en aktiv roll i affärsmässiga frågor.

Som CFO har du ansvar för koncernens ekonomifunktion vad gäller planering, styrning och kontroll för verksamheten. Du kommer vara delaktig i gruppens strategi- och förvärvsarbete och förväntas vara drivande vad gäller att fortsätta arbetet med att legalt och operativt integrera koncernbolagen.
I tjänsten ingår även att hantera koncernens likviditets- och finansieringsfrågor och ansvara för koncernens budget- och prognosarbete. Tillsammans med ekonomifunktionen ansvarar du för att kommunicera koncernens interna och externa rapportering samt ha kontakt med investerare och styrelsen.

Erfarenhet
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att arbeta som redovisningschef eller CFO på ett börsnoterat bolag med erfarenhet av IFRS. Du är van vid att arbeta affärsnära, framåtriktat och strategiskt i nära samarbete med VD. Vi lägger stor vikt på din personlighet och söker dig som är prestigelös, handlingskraftig och noggrann. Du trivs i en snabbrörlig och dynamisk miljö.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan, i form av CV och personligt brev, snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767 76 01 90
, ,

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.