Om kunden
Är du en stjärna på siffror och redo för en ny utmaning? Till ett uppdrag hos vår samarbetspartner söker vi nu en Business Controller! Uppdraget, med start så snart som möjligt, är på heltid och löper 4-6 månader fram. Placering är på bolagets moderna kontor i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Som Business Controller är du en del av bolagets ekonomifunktion och rapporterar till CFO. Du är ansvarig för uppföljning och analys av bolagets sälj, service och produktutveckling. Du ansvarar också för framtagandet av nyckeltal, budget och forecast, samt tillkommande projektuppföljning.

Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du trivs med att arbeta i en föränderlig och entreprenöriell miljöa och utför ditt arbete med största noggrannhet och engagemang!

Ansökan
Är det dig vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708399725
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.