Om kunden
Tillsammans med vår kund söker vi nu en interim senior redovisningsekonom till ett börsnoterat företag inom medicinteknik. Uppdraget, som är på heltid, beräknas pågå i cirka 4-6 månader med start omgående. Placering är på företagets kontor i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
I rollen som senior redovisningsekonom ansvarar du för rapporteringen av moderbolaget och Treasurybolaget i enlighet med IFRS. Du ansvarar även för analys, intern- och externrapportering samt planering och genomförande av bokslutsprocessen. Du är ansvarig för deklarationer, rapportering av arbetsgivaravgifter och moms. Du tillhör ekonomiavdelningen på företaget och rapporterar direkt till Accounting Manager.

Erfarenhet
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi med minst fem års arbetslivserfarenhet inom seniora redovisningstjänster, gärna med inslag av koncernredovisning. Det är meriterande om du besitter tidigare erfarenhet från ett börsnoterat bolag som följer IFRS samt har arbetat i SAP. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Du har en förmåga att strukturera upp och prioritera dina arbetsuppgifter och är van vid tighta rapporteringsdeadlines.

Personliga kvalifikationer
Som person besitter du god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Du är med andra ord en prestigelös lagspelare som fungerar bra i olika gruppkonstellationer. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du är analytisk i ditt tankesätt och van vid att arbeta självständigt.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.


Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767760190
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708399725

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.