Arbetsbeskrivning
Till vår samarbetspartner inom hotell- och restaurangbranschen söker vi en tysktalande redovisningsekonom. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i januari 2020 och beräknas initialt pågå i sex månader. För rätt person finns stor chans till fast anställning hos företaget. Du kommer att arbeta på företagets huvudkontor som är beläget i centrala Göteborg.

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med den löpande bokföringen, leverantörs- och kundreskontra, in- och utbetalningar, avstämning av balanskontot samt månads- och årsbokslut för ett antal hotellenheter.

Erfarenhet
Vi söker dig med relevant utbildning inom ekonomi och som arbetat som redovisningsekonom några år, med fördel mot den tyska marknaden. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av tysk redovisning och moms. Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

I ditt sätt att arbeta är du noggrann med ett sinne för detaljer. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och trivs i ett högt tempo. Du tar ansvar för ditt eget arbete och driver det framåt. Som person är du positiv, social och har en förmåga att hantera många uppgifter åt gången.


Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708399725

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.