Arbetsbeskrivning
Till ett växande bolag inom industri söker vi nu en Accounting Controller för en rekrytering. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor i Mölndal.

Som Accounting Controller blir du en del av ett engagerat team om fem personer och rapporterar till Finance Manager. Du har det övergripande redovisningsansvaret för ett av dotterbolagen i form av bl. a. löpande bokföring, bokslut och balansräkning. Du kommer också att ansvara för att upprätta budget och prognos. Då bolaget står inför byte av affärssystem till SAP blir du involverad i implementationen av detta samt övrigt förändringsarbete i ekonomifunktionen.

Erfarenhet
För att axla rollen som Accounting Controller krävs det att du har ett par års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, dvs. inom redovisning, controlling eller motsvarande. Har du haft helhetsansvar för ett mindre eller medelstort bolag sedan tidigare är detta meriterande. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har mycket goda kunskaper i Excel.

Personliga kvalifikationer
Då bolaget står inför en förändringsresa motiveras du av att utveckla processer och rutiner samt att arbeta i en föränderlig miljö. Du är trygg och självgående inom ekonomi och har förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du är analytisk och ständigt nyfiken på att lära dig mer.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767 76 01 90
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.