Om kunden
Enviro utvecklar, bygger och driver anläggningar för materialåtervinning av värdefulla resurser från uttjänta däck på en internationell marknad. Bolaget har utvecklat en process, baserad på en patenterad teknik, där upphettade däck i en syrefri miljö möjliggör att däckens olika material kan återvinnas utan förbränning. Således uppnås en miljövänlig utvinning där gas används till att driva anläggningen och de värdefulla resurserna kimrök, olja och stål säljs på marknaden. Materialen används i nya produkter vilket hjälper kunderna att uppnå hållbarhetsmål samt att behovet av fossila resurser minskar. Enviro grundades 2001, har huvudkontor i Göteborg och driver en anläggning för återvinning av uttjänta däck i Åsensbruk, Sverige. Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market. För mer information besök: www.envirosystems.se

För att möta den ökade efterfrågan på företagets teknologi vässar Scandinavian Enviro Systems nu organisationen genom att rekrytera en Project Controller med placering på huvudkontoret i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Du kommer i första hand att ägna dig åt att sätta upp, följa upp samt rapportera bolagets projektekonomi. I andra hand kommer du att ägna dig åt produktionscontrolling åt vårt helägda dotterbolag. Funktionen rapporterar till CFO. Du kommer bland annat att ansvara för:
• Uppsättande av struktur för ekonomisk projektstyrning
• Uppföljning av bolagets projekt, vilket inkluderar tät kontakt både med dina kollegor samt externa parter
• Budgetering samt prognoser
• Produktionscontrolling i SES dotterbolag inklusive uppsättande och uppföljning av KPI:er
• Projektansvar för val samt implementering av projektekonomiverktyg
• Assistera CFO med diverse analyser och ekonomistyrningsuppdrag

Erfarenhet
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant högskoleutbildning samt flera års erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning av projekt. Du har kunskap om ekonomisk projektstyrning samt ekonomisk rapportering och budgetering av större projekt. Du är van vid samt tycker om att arbeta i en föränderlig internationell miljö.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med urval samt implementering av hela eller delar av ekonomisystem och värdesätter erfarenhet av att arbeta som controller i tillverkande bolag. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som i skrift och det är en fördel om du har kunskaper i ytterligare språk. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet.

Personliga kvalifikationer
Som person är du affärsmässig utifrån goda etiska grunder, kommunikativ och resultatfokuserad. Du är lyhörd och har lätt för att knyta kontakter och bygga relationer. Du drivs av att skapa resultat och du har en stark vilja att förbättra och utveckla verksamheten. Hög integritet, noggrannhet och beslutsamhet är ytterligare kompetenser vi värdesätter. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du skall räkna med en hel del resande under vissa perioder.

Scandinavian Enviro Systems erbjuder en arbetsplats att trivas på - ett självständigt, utmanande och varierande arbete i ett bolag som är världsledare inom sin bransch och med ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller lönsam hållbarhet. Du blir en del av ett litet team med stort engagemang där alla tar ett individuellt ansvar och bidrar till sin egen och bolagets utveckling.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev). Vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Mattias Larrieu, mattias.larrieu@afinance.se, 0734166016
, ,

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.