Arbetsbeskrivning
Vi söker för kunds räkning en ekonomi- och kontorsassistent med ansvar för leverantörsfakturering samt för administrativa uppgifter till ett företag beläget i centrala Göteborg. Du bör vara bekväm med att kunna växla mellan rollerna. Övrigt förekommande ekonomiassistentuppgifter såsom kontering, scanning av fakturor och attestering ingår också. Som kontorsassistent kommer du att ha hand om diverse administrativa uppgifter som att ansvara för inköp till kontoret, göra resebokningar samt ta mötesprotokoll vid styrelsemöten.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och övergår förhoppningsvis till anställning direkt hos kund.

Erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet av leverantörsfakturor och som är gymnasieekonom eller motsvarande. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Eftersom din roll kommer att variera mellan ekonomiassistent och kontorsassistent ser vi gärna att du har några års erfarenhet av liknande uppgifter. I ditt arbete är du noggrann och effektiv samtidigt som du är prestigelös och med en stor känsla för service. Du gillar variation och trivs med att ha många olika saker att göra. Som person är du trygg i dig själv, positiv och initiativrik.


Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Vi ser fram emot din ansökan snarast, då vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
Emily Hann, emily.hann@afinance.se,

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.