Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en Business Controller till en global aktör verksam inom golv och golvtillbehör. Tjänsten, med start så snart som möjligt, är ett vikariat och beräknas pågå till sommaren 2020. I rollen som Business Controller kommer du att arbeta med månatliga uppföljningar och analysarbete inom försäljning, marginaler, priser med mera mot säljavdelning och ledning. Du kommer även att upprätta månadsbokslut för koncernen samt medverka i budgetarbetet. Utöver detta förväntas du både skapa och utveckla interna kontrollsystem och stötta i olika projekt. Vidare kommer du att ha daglig kontakt med övriga nordiska ekonomiavdelningar och du rapporterar till Director Finance Nordics.

Erfarenhet
Vi söker dig med en ekonomisk högskoleutbildning och som har något eller ett par års erfarenhet av ekonomi med inslag av analys. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Du besitter god kommunikativ förmåga med ett finansiellt och kommersiellt fokus. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP eller Cognos. Tidigare kunskap av Excel är ett krav.

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann och analytisk med ett intresse för finansiella processer. Du är social, kommunikativ och en lagspelare som även är van vid att arbeta självständigt.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev! Då vi arbetar med löpande urval ser vi fram emot din ansöka snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

Kontakt
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708399725
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.