Arbetsbeskrivning
Tillsammans med vår kund söker vi nu en Group Accountant till ett börsnoterat tillväxtföretag inom medicinteknik beläget i Göteborg. I rollen som Group Accountant ansvarar du för koncernrapportering och konsolidering. Du ansvarar även för analys, intern- och externrapportering samt planering och genomförande av bokslutsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår även delårsrapportering och årsredovisning i enlighet med IFRS. Du agerar som stöd till dotterbolagen och ansvarar för att nya redovisningsregler blir implementerade i koncernen. Du tillhör ekonomiavdelningen på företaget och rapporterar direkt till Finance Director.

Erfarenhet
Vi söker dig med eftergymnasialutbildning inom ekonomi med minst fem års arbetslivserfarenhet inom koncernredovisning eller med erfarenhet som revisor hos någon av de större revisionsbyråerna. Det är meriterande om du besitter tidigare erfarenhet från ett börsnoterat bolag som följer IFRS. Vidare talar och skriver du obehindrat på engelska samt är van vid att strukturera upp och prioritera dina arbetsuppgifter.

Personliga kvalifikationer
Som person besitter du god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Du är med andra ord en prestigelös lagspelare som fungerar bra i olika gruppkonstellationer. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance (f.d.Contaplus) är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi som arbetar här är själva ekonomer eller har en personalvetenskaplig bakgrund, med mångårig professionell erfarenhet från ekonomiområdet. Det innebär att all vår kunskap och erfarenhet finns samlad inom detta område, liksom hela vårt nätverk.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767 76 01 90
Emily Hann, emily.hann@afinance.se, 0708399725

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.