Arbetsbeskrivning
Till ett bolag i centrala Göteborg söker vi en Senior Accountant för ett spännande uppdrag där du som konsult får möjligheten att vara med och bidra från dag ett. Uppdraget, med start så snart som möjligt, beräknas löpa under 3-6 månader eller till dess att pågående rekryteringsprocess avslutats och en permanent lösning finns på plats.

I din roll som Senior Accountant ingår du i en mindre ekonomifunktion där du har helhetsansvaret för bolagets redovisning i form av bokslut (månad och år), moms- och skattedeklarationer, avstämningsarbete samt viss löpande redovisning. I rollen tillkommer även analysarbete.

Vi söker främst dig som är tillgänglig på heltid, men ett absolut minimum för uppdraget är 80 %.

Erfarenhet
Vi söker dig som är en fena på operativt redovisningsarbete och som snabbt kan komma in i rollen som Senior Accountant. Du bör ha flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete för att våga ta ägandeskap över redovisningen och snabbt bidra till ekonomifunktionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utländsk moms.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Senior Accountant söker vi en person med ett stort eget driv och som av andra skulle beskrivas som en "doer". Du får helt klart saker gjorda och du tvekar inte inför att ta egna initiativ i din roll som ekonom. Du trivs i en entreprenöriell miljö och lockas av ett sammanhang där framåtanda och nytänkande präglar arbetsplatsen.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan! Vi ser fram emot din ansökan snarast, då vi arbetar med löpande urval och intervjuer. För frågor eller funderingar, vänligen kontakta Olivia Engberg eller Lisa Andersson.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.