Ingress om oss
A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Arbetsbeskrivning
Drivs du av att jobba i ett tillväxtbolag med många kollegor i modern omgivning? Då är detta tjänsten för dig!

Till vår kund inom fastighetsbranschen söker vi en ekonomichef till en fast placering. Som ekonomichef på företaget ansvarar du för redovisningens kvalitet och leverans. Du driver och utvecklar budget- och prognosarbetet, sköter intern och extern rapportering, utvecklar och effektiviserar ekonomifunktionen samt arbetar med KPI:er. Du har personalansvar för en grupp medarbetare och trivs i en roll där du engagerar och inspirerar dina medarbetare och kollegor.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har relevant erfarenhet inom redovisning. Har du tidigare erfarenhet av en transaktionsintensiv verksamhet eller koncernredovisning är det meriterande samt att du ska ha ett genuint intresse av personalledning. Som person är du social, affärsorienterad, handlingskraftig, serviceminded samt proaktiv i ditt arbete. Goda kunskaper i engelska är ett krav.


Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767760190
Heidi Bader, heidi.bader@afinance.se, 0709856337

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.