Arbetsbeskrivning
A-Finance söker nu erfarna redovisningsansvariga till spännande uppdrag i Göteborgsområdet. Våra kunder befinner sig i en föränderlig fas och man kommer med anledning av detta initialt arbeta med att plocka hem redovisningen och få alltsammans på plats här i Göteborg. Du arbetar brett med allt i från månads- och årsbokslut till årsredovisningar, deklarationer och rapportering. Denna möjlighet startar som ett sex månader långt konsultuppdrag, för att sedan övergå i en anställning direkt hos vår kund förutsatt att allt fungerar väl och ett ömsesidigt intresse finns.

Utbildning
Vi söker dig med högskoleexamen eller universitetsutbildning inom ekonomi/redovisning.

Erfarenhet
För att klara av denna roll, i en föränderlig miljö med nya utmaningar runt hörnet, är det viktigt att du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter och att du känner dig trygg i din roll som ekonom. Vi förutsätter därför att du har flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har tidigare arbetat enligt IFRS och K3 och har med fördel erfarenhet från internationella koncerner. Vidare är du bekväm i det svenska och den engelska språket, samt att rapportera på engelska. Har du erfarenhet av koncernredovisning och kunskap om moms- och skatteregler ses detta som mycket meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp en ekonomifunktion från början! En sådan utmaning kräver givetvis att du är positiv, lösningsorienterad, orädd och målmedveten.

Ansökan
Låter detta som nästa steg för dig? Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast! Vid frågor, vänligen kontakta Olivia Engberg eller Lisa Andersson.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.