Arbetsbeskrivning
Till ett 6 månader långt uppdrag söker vi nu dig som är ekonomiassistent med flerårig erfarenhet och som trivs gott i en bred roll med arbetsuppgifter högt och lågt. Uppdraget startar så snart som möjligt och bolaget vi samarbetar med sitter i inspirerande lokaler i de centrala delarna av Göteborg dit du enkelt tar dig med kollektivtrafik. Teamet du blir en del av består idag utav totalt 9 personer.

I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med:
- avstämning inköp och försäljning
- jämförelse av utfall mot budget
- valutakontroll
- momshantering
- hantera flödet av leverantörsfakturor
- stötta övrig grupp vid redovisningsrelaterade frågeställningar

Erfarenhet
Har du minst 5 års erfarenhet från en roll som ekonomiassistent eller redovisningsekonom med liknande arbetsuppgifter är du den vi söker! Eftersom redovisning av moms och momsflöden inom EU är en del av arbetet är det önskvärt att du arbetat inom området tidigare. Vidare trivs du i en roll där du, med din redovisningskompetens, får utrymme att stötta dina kollegor vid svåra frågeställningar eller funderingar. Du arbetar ständigt för att förbättra och effektivisera arbetsprocesserna och är i sådana lägen inte främmande för att komma med idéer och driva igenom förslagen. Nya system kommer du snabbt in i och har du erfarenhet av IFS är detta ett stort plus. Du kommer att arbeta på både svenska och engelska, vilket förutsätter att du är bekväm i de båda språken på en professionell nivå.

Personliga kvalifikationer
För att trivas i denna roll, där arbetet sker både högt och lågt, är det viktigt att du är prestigelös. Teamet är viktigt och man arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål och deadlines. Du arbetar noggrant, självständigt och effektivt.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev)! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket öppnar upp för en snabbt process. Vänta därför inte med att visa ditt intresse! För frågor, vänligen kontakta Olivia Engberg eller Lisa Andersson.

Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.