Arbetsbeskrivning
Är du ekonom och redo att ta dig an nya utmaningar? Till en internationell koncern inom energiteknik söker vi nu en Redovisningsekonom. Tjänsten är placerad på bolagets kontor på Hisingen i Göteborg och kommer initialt börja som ett uppdrag via A-Finance för att övergå till en anställning hos bolaget efter 6 månader. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

I rollen som Redovisningsekonom är du delaktig i att bygga upp ekonomifunktionen och utveckla bolagets befintliga processer och rutiner. Du arbetar tätt med den redovisningsansvarige och får ett stort ansvar av varierande arbetsuppgifter så som löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, kontoavstämningar, in- och utbetalningar samt moms- och skattedeklarationer. Du är även behjälplig vid månadsbokslut.

Erfarenhet
Detta är en tjänst för dig som har ett par års erfarenhet av brett ekonomiarbete, inklusive moms- och skattedeklarationer. Du har goda kunskaper inom både svenska och engelska och har du erfarenhet av SAP eller arbetat i ett stort ekonomisystem är detta meriterande.

Personliga kvalifikationer
För att vara framgångsrik i denna roll har du en god analytisk förmåga och arbetar strukturerat och noggrannt. Du är självgående och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalitet.

Ansökan
Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev)!

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.


Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.