Arbetsbeskrivning
Vi samarbetar just nu med ett bolag i resebranschen och söker en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag med start i augusti månad. Uppdraget beräknas löpa året ut och för rätt person finns goda möjligheter till anställning.

I rollen som redovisningsekonom blir du en del av bolagets redovisningsteam. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av löpande redovisning, analys av kostnader, betalningar och marginaler, kontoavstämningar, utredning av differenser, projektredovisning och andra administrativa uppgifter som ofta förekommer på en ekonomiavdelning.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom söker vi dig med en kandidatexamen eller YH-utbilning inom ekonomi, med inriktning mot redovisning. Du har minst 2-3 års erfarenhet inom området och god redovisningskunskap. Erfarenhet från revision- eller redovisningsbyrå är meriterande. Du sätter dig snabbt in i nya system och har mycket god erfarenhet av att arbeta i Excel och övriga Office-program.

Personliga kvalifikationer
För denna roll lägger vi stor vikt vid din personlighet och vi söker dig som är social, prestigelös och positiv. Du är självgående och arbetar på ett självständigt och proaktivt sätt, med hög energinivå och en stor dos driv!

Ansökan
Då uppdragsstarten ligger efter sommaren kommer vi i denna process arbeta med löpande urval och intervjuer. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med CV och personligt brev! Vid frågor, kontakta Olivia Engberg eller Lisa Andersson.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.

Kontakt
Olivia Engberg, olivia.engberg@afinance.se, 0768528853
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.