För vår kunds räkning, Albireo, söker vi nu en Redovisningsekonom till deras kontor beläget med vacker utsikt över Slottsskogen.
Vill du gå till jobbet och känna att du bidrar till någonting stort? Albireo är ett biomedicinskt företag med inriktning på att utveckla nya mediciner för att behandla barns leversjukdomar. Forskningen innefattar även andra lever-/tarmsjukdomar och störningar. Albireo är börsnoterade på Nasdaq.

Arbetsbeskrivning:
Tjänsten innefattar bland annat arbetsuppgifter så som in- och utbetalningar, avstämningar, upprättande av bokslut, prognos- och budgetarbete, årsredovisning, moms- och skattedeklarationer samt att säkerställa att all redovisning och rapportering baseras på korrekt och riktig information. Du kommer vara en nyckelperson i att förbereda och uppdatera SOX samt ha kontakt med revisorer och bank utöver dina kollegor i Göteborg och Boston.
Erfarenhet av IFRS och US GAAP är meriterande och du behöver vara flytande på engelska och svenska i tal och skrift.

Profil:
Vi söker en redovisningsekonom som gillar att jobba brett. Du är en proaktiv person med ett starkt driv och engagemang och du trivs i en miljö där du kan göra skillnad. Som person är du kommunikativ och gillar att arbeta högt som lågt. Du är trygg med din kunskap, självständig och vill bidra med din positiva energi till dina kollegor.

Bakgrund:
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av att arbeta med redovisning, gärna med erfarenhet från internationella företag. Du är van vid att arbeta med rutiner, noggrannhet och struktur.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767760190
, ,

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.