Till Skogssällskapet söker vi nu en redovisningschef. Tjänsten är en nyckelposition på företaget och du kommer att arbeta nära besluten och ha en stor påverkansmöjlighet i företagets fortsatta förändringsresa.

Tjänsten:
Redovisningschefen ansvarar för Skogssällskapets redovisning, har personalansvar för 6 personer som arbetar med redovisning och affärsstöd samt rapporterar till CFO.

Tjänsten innefattar bland annat upprättande av bokslut, årsredovisning, moms- och skattedeklarationer samt att säkerställa att all redovisning och rapportering sker enligt god redovisningssed. Hanteringen av likviditet och lånestruktur inom koncernen ingår också i ansvaret.

Redovisningschefen ansvarar, tillsammans med CFO, för löpande utveckling av rutiner och processer inom området och denne kommer även till viss del att arbeta med ekonomistyrning och affärsstöd mot verksamheten.

Profil:
Vi söker en person med relevant teoretisk bakgrund och stark redovisningskompetens. Du bör ha goda ledaregenskaper samt erfarenhet från tidigare roller som ansvarig. Du är en god systemanvändare och behärskar engelska väl både i tal och i skrift. Erfarenhet av Agresso är meriterande.

Som person är du självständig med starkt eget driv kombinerat med en god kommunikationsförmåga och social kompetens. Vidare är du ansvarstagande, lojal och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har en vilja att förändra och förbättra befintliga arbetssätt och ser möjligheter att optimera egna processer för att bidra till att nå företagets gemensamma mål.

Företagspresentation:
Skogssällskapet är en allmännyttig stiftelse som arbetar för hållbar utveckling av skog och mark. Vårt förvaltningsbolag hjälper privata och offentliga kunder att sköta skogen hållbart – ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv. Vi har 25 kontor över hela landet – från Vilhelmina i norr till Hässleholm i söder – samt även verksamhet i Finland, Lettland och Litauen. Vi förvaltar skogen utifrån varje ägares egna mål och har inga ägarintressen i sågverk eller industri.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767-760190
Mattias Larrieu, mattias.larrieu@afinance.se, 0734-166016

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.