Ingress om oss
Till Combined Excellence rekryterar vi nu en CFO med placering på företagets kontor i Stockholm. CFO medverkar i företagets ledningsgrupp och arbetar nära VD.

Rollen:
Combined Excellence är en koncern i tillväxt som planerar att fortsätta växa – både organiskt och via förvärv. CFO kommer att arbeta med dessa förvärv samt integrering av bolag i koncernen. Du kommer att vara starkt delaktig i gruppens strategi- och struktureringsarbete och du förväntas även vara drivande vad gäller att bygga upp och utveckla processer inom ekonomiområdet.

CFO ansvarar för att kommunicera med och vara kravställare gentemot dotterbolag i gruppen vad gäller ekonomisk rapportering och uppföljning. Detta innefattar även ansvar för koncernredovisningen och –rapporteringen. Bolaget är på väg mot en notering på börsen och du kommer i rollen som CFO även att ansvara för kommunikation mot börsen samt kontakt med investerare.

Profilen:
Du har relevant teoretisk och praktisk erfarenhet samt mångårig erfarenhet av kvalificerad redovisning, arbete med finansiella analyser, uppföljning och budgetarbete. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med affärsutveckling samt analys och värdering av affärer. Erfarenhet av att arbeta på ett publikt bolag och/eller på ett företag i stark tillväxt är starkt meriterande.

Du är en prestigelös och kommunikativ person som vill arbeta nära affär och verksamhet. Med ditt driv och engagemang får du saker att hända. Combined Excellence är en snabbt växande koncern så därför är det viktigt att du trivs i en miljö där saker händer snabbt, beslut fattas därefter och där processer behöver sättas och justeras löpande. Har du verkat i en entreprenöriell miljö är det en stor fördel.

Företagspresentation:
Combined Excellence AB är en koncern med fokus på aktivt ägande av expertbolag med verksamhet inom digitalisering. Vi växer tillsammans och genom samarbete skapar vi synergier. Koncernen, med sina verksamhetsbolag omsätter ca 350 Mkr med en snabb tillväxttakt. Läs mer på www.combinedexcellence.com.

Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev).

Kontakt
Mattias Larrieu, mattias.larrieu@afinance.se, 0734-166016
Helen Hafström, helen.hafstrom@asearch.se, 0730-35 02 21

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.