Ingress om kunden
Skogssällskapet är en allmännyttig stiftelse som arbetar för hållbar utveckling av skog och mark. Vårt förvaltningsbolag hjälper privata och offentliga kunder att sköta skogen hållbart – ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv. Vi har 25 kontor över hela landet – från Vilhelmina i norr till Hässleholm i söder. Vi förvaltar skogen utifrån varje ägares egna mål och har inga ägarintressen i sågverk eller industri. För mer information om Skogssällskapet: https://www.skogssallskapet.se/.

Vill du ha skogen som din arbetsplats?
Gillar du redovisning och drivs av att jobba brett men vill inte sitta fast bakom ett skrivbord varje dag? I så fall är detta tjänsten för dig!

Vi söker nu en verksamhetsinriktad ekonom för Skogssällskapets räkning.

Arbetsbeskrivning
I denna roll kommer du ansvara för rådgivning och ekonomitjänster till kunder som i huvudsak är skogsägande näringsidkare. Du kommer vara proaktiv i att attrahera nya kunder samt utveckla affärerna hos befintliga kunder och samarbetar tätt med skogsförvaltare och fastighetskonsulter. Det innebär att du bl.a. ansvarar för löpande redovisning, upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt ekonomisk planering och rådgivning avseende skatter. Dessutom tillkommer arbetsuppgifter kring generationsväxlingar och dylikt för våra kunders räkning.

Utbildning
Du har högskoleutbildning inom ekonomi samt minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Personliga kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person som delar Skogssällskapets värdeord: öppenhet, proaktivitet, kundfokus och respekt. Du trivs i en roll där du är en problemlösare och har en uppsjö av engagemang och driv. Med din goda kommunikationsförmåga trivs du med att knyta nya kontakter samtidigt som du behåller och stärker relationen till dina befintliga kunder.

Tjänsten är placerad på Skogssällskapets huvudkontor i centrala Göteborg.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev).


Kontakt
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 0767760190
Heidi Bader, heidi.bader@afinance.se, 0709856337

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontorGenom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.