Är du en fena på lönehantering? Just nu söker vi en löneadministratör till ett bolag inom mediebranschen, beläget i centrala Göteborg. Uppdraget startar som ett konsultuppdrag under 6 månaders tid, där du under uppdragets längd blir anställd hos A-Finance. Därefter övergår konsultuppdraget i en anställning hos kund. Start önskas så snart som möjligt.

Arbetsbeskrivning
I rollen rom löneadministratör ansvarar du för att lönehanteringen fungerar och flyter på enligt uppsatta mål. Du ansvarar för att processerna bevakas, uppdateras och utvecklas. Rollen innefattar såväl interna som externa kontaktytor, vilket i detta fall innebär kontakt med leverantörer samt utbildning av intern personal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Lönekörning
- Kontakt med systemleverantörer
- Systemansvarig (HR+)
- Underhåll och upplägg av behörigheter
- Övervakning av körningar
- Underhåll av relevanta dokument och manualer
- Supportera med underlag vid lönerevision
- Övrigt förekommande arbetsuppgifter på ett lönekontor

Erfarenhet
Rollen kräver relevant utbildning inom området samt 3-4 år erfarenhet av tidigare arbete som löneadministratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av HR+ och ett krav att du kan hantera Excel samt övriga Office-program.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen som löneadministratör är det viktigt att du är noggrann, ansvarsfull, service minded och flexibel. Du lägger stor vikt vid att hålla dig uppdaterad kring lagar och regler inom området och ser därmed till att befintliga system samverkar och fungerar med dessa.

Ansökan
Är detta en passande roll för dig? Vi jobbar med löpande urval och intervjuer - skicka in din ansökan idag! Vid frågor, kontakta Lisa Andersson eller Jeanette Liljeblad. Kontaktuppgifter nedan.

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 072-9828200
Jeanette Liljeblad, jeanette.liljeblad@afinance.se, 076-7760190

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.