Till ett uppdrag på initialt 12 månader söker vi nu en Site Controller med start så snart som möjligt. Uppdraget kan delvis utföras från kontoret i Göteborg, men du kommer behöva vara på plats på siten utanför Ängelholm ca. 2 dagar i veckan.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Site Controller assisterar du Site Manager i framtagandet av budget, månadsbokslut, prognoser och analyser. Du analyserar och är aktiv i arbete genom att föreslå förbättringsmöjligheter och åtgärder med fokus på att utveckla verksamheten framåt ur intäkts-, kvalitets- och kostnadssynpunkt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer betså av att kvalitetssäkra resultat och bokslut samt berörda processer, ansvara för uppföljning av resultat, aktivitet och KPI:er, koordinera arbetet kirng budget och prognos samt deltaga i sitens ledningsgrupp och aktivt bidra till utveckling av sitens verksamhet i stort. Du kommer i denna roll rapportera till Area Controller. För att trivas och lyckas i rollen som Site Controller är du affärsmässig och duktig på att samverka över gränser samt orädd inför ett stort eget ansvar.

Utbildning
Vi söker dig med civilekonomutbildning eller motsvarande.

Erfarenhet
Vi söker dig med minimum 3 års erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att organisera och planera arbetet utifrån angivna tidsramar och arbetar sedan strukturerat och noggrant. Du behärskar både svenska och engelska och har en god kommunikativ ådra. Mycket goda Excel-kunskaper är ett krav, men erfarenhet av Oracle ses enbart som meriterande.

Ansökan
Låter detta som en spännande möjlighet för dig? Välkommen in med din ansökan snarast, då vi arbetar med löpande intervjuer och urval. Vid frågor, vänligen kontakta Lisa Andersson.

Kontakt
Lisa Andersson, landersson@contaplus.se, 0729828200
, ,

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.