För vår kunds räkning söker vi just nu en redovisningsansvarig för ett uppdrag löpande fram till och med slutet av september 2020. De första 6 månaderna kommer vara heltid, för att sedan gå över i deltid på 75 % resterande tid. Bolaget är beläget i centrala Göteborg och uppdraget börjar i slutet av februari.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsansvarig kommer du främst arbeta med månads,- kvartals- och årsbokslut, rapportering, moms- och skattedeklaration och se till att processer och rutiner följs samt förbättras. Som person är du prestigelös och är duktig på att kommunicera. Du fungerar väl i samarbete med andra, men backar heller inte för att ta eget ansvar.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig söker vi dig som har relevant utbildning och har arbetat med kvalificerad redovisning under minst 4-5 år. Du är självgående i bokslutsprocessen och har god förståelse för redovisningens hantverk, lagar och regler. Med din erfarenhet kommer du snabbt in i nya arbetssätt och har ett öga för att förstå verksamheten, flöden och arbetsprocesser som råder på arbetsplatsen. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du är analytisk, noggrann och strukturerad. Som person är du entusiastisk, noggrann, driven och har hög integritet. Du är förändringsbenägen och gillar att arbeta i högt tempo samt tar stort eget ansvar.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval. Vid frågor, vänligen kontakta Lisa Andersson eller Olivia Engberg.

Kontakt
Lisa Andersson, landersson@contaplus.se, 0729828200
Olivia Engberg, oengberg@contaplus.se, 0737381867

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.