Vi söker en Redovisningsekonom till ett bolag i centrala Göteborg för ett uppdrag på 12 månader, med start så snart som möjligt. Uppdraget är en chans för dig som önskar utveckla dina redovisningskunskaper i internationell och entreprenöriell miljö, samt i en bransch där du verkligen kan göra skillnad.

Arbetsbeskrivning
Tillsammans med bolagets andra Redovisningsekonom har du helhetsansvaret för bolagets ekonomi; allt ifrån löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar och bokslut. Du kommer också upprätta moms- och skattedeklarationer samt vara behjälplig med löner för ett tiotal personer. Då du arbetar i ett internationellt bolag tillkommer valutahantering.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom ser vi att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt någon typ av eftergymnasial utbildning. Det är en förutsättning att du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Du lockas av att arbeta i ett mindre, entreprenörsdrivet bolag med varierande arbetsuppgifter. Du är prestigelös, initativrik och trivs med många bollar i luften.

Ansökan
Låter detta som ett uppdrag för dig? Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Jeanette Liljeblad, jliljeblad@contaplus.se, 0767760190
Olivia Engberg, oengberg@contaplus.se, 0737381867

Våra kunder berättar

Läs om våra referenser och utförda uppdrag.

Referenser

För kandidater

Här hittar du alla aktuella uppdrag som vi hjälper våra kunder med för tillfället

Kontakta oss

  • Email info@afinance.se
  • Telefon 031-774 00 40
  • Adress Viktoriagatan 16
    411 25 Göteborg
Visa alla kontor

Genom att skicka in detta formulär godkänner du att ifyllda uppgifter skickas via e-post samt att vi lagrar dessa uppgifter i enlighet med våra principer för datasekretess.